Åbningstider: Normalt hver mandag fra kl. 14 til 16. Dog ikke åbent på helligdage og i skoleferier.   

Nyhedsarkiv

Opret dig som bruger på arkiv.dk ...

Du har sikkert været inde på arkiv.dk og kigge efter oplysninger fra gamle dage - det kan være slægtsoplysninger, bestemte begivenheder, fotos, billeder og lignende. 

Nu kan du komme tættere på arkivet. Det gør du ved at oprette dig som bruger på arkiv.dk. 

Du skal gennem følgende trin ved oprettelsen:

1) Gå ind på https://arkiv.dk/

2) Tryk på "Log in" øverst til højre på siden.

3) Tryk på "opret bruger". Du skal angive dit NemID for at bekræfte din identitet. Det skal du kun gøre første gang - ved oprettelsen.

4)  Dernæst skal du angive et brugernavn (en mailadresse) og en adgangskode.

Fordelene ved at være oprettet som bruger er, at du nu får adgang til nogle nyttige funktioner:

Du kan få besked, når et lokalhistorisk arkiv lægger nyt materiale på siden, eller når der kommer nyt om et emne, som du interesserer dig for. Har du en særlig interesse for Grejs, så kan du oprette et "abonnement" for arkivalier, billeder og andre oplysninger for Grejs - og gerne i en bestemt periode. Når vi lægger nyt materiale ind om Grejs, får du besked på arkiv.dk (det kaldes ”notifikationer”). Du kan også oprette ”favoritter”, der fører dig hen til billeder eller arkiv, som du gerne vil vende tilbage til flere gange. Det er gratis at benytte disse muligheder. De forskellige muligheder ses ved at klikke på sit navn øverst til højre på siden.

Muligheden for at købe billeder ("indkøbskurven") er ikke aktiveret for vores arkiv. Du er velkommen til at henvende dig til os, hvis du er interesseret i et bestemt billede. 

/Axel Nørr